Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Record în NBA. New Jersey Nets au, oficial, cel mai prost început de sezon din istorie

Record în NBA. New Jersey Nets au, oficial, cel mai prost început de sezon din istorie

Record în NBA. New Jersey Nets au, oficial, cel mai prost început de sezon din istorie
Sursa foto: new jersey nets
03 Dec 2009   •   20:22

Sezonul de coşmar al echipei din campionatul nordamerican de baschet New Jersey Nets a intrat în istorie. Echipa din New Jersey a pierdut primele 18 partide ale sezonului, şi depăşeşte recordul negativ stabilit de Miami Heat în 1988 şi Los Angeles Clippers în 1998. Partida care a consfinţit stabilirea acestui record a fost Nets - Mavericks 101-117.
New Jersey Nets sunt, începând cu miercuri, echipa cu cel mai slab început de sezon din istoria NBA. Dallas Mavericks s-au impus în New Jersey la 15 puncte, graţie unui sfert secund de excepţie, iar cei de la Nets trăiesc cele mai jenante momente ale carierelor lor.
"Nimănui nu îi place să piardă şi nimeni nu îşi dorea să piardă atâtea meciuri la rând. Acest lucru nu poate fi acceptat de nimeni, de la suporteri la jucători", a declarat Kiki Vanderweghe, antrenorul echipei din New Jersey, care a semnat deja o înţelegere cu Charlotte Bobcats şi va părăsi "corabia", potrivit nba.com..
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA record Dallas Mavericks
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close