Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Reîncepe spectacolul NBA. Îşi pot apăra titlul Los Angeles Lakers?

Reîncepe spectacolul NBA. Îşi pot apăra titlul Los Angeles Lakers?

Reîncepe spectacolul NBA. Îşi pot apăra titlul Los Angeles Lakers?
Sursa foto: kobe bryant
27 Oct 2009   •   14:31

Veste excelentă pentru iubitorii baschetului de calitate. Marţi reîncepe campionatul nord-american de baschet, NBA, după o îndelungată pauză de vară. Noile şi vechile vedete ale sportului îşi reiau locurile la echipele lor, iar primele derby-uri nu se lasă aşteptate. NBA începe în forţă cu meciuri precum Cleveland Cavaliers ? Boston Celtics şi Los Angeles Lakers ? Los Angeles Clippers. Acesta este al 64.lea sezon regulat al NBA, unul care va avea nu mai puţin de 1.230 de meciuri.
Schimbări semnificative în loturile celor mai bune echipe din NBA. Echipe precum Cleveland Cavaliers s-au întărit puternic, ?cavalerii? luându-l pe Shaquille O'Neil de la Phoenix Suns, în timp ce Allen Iverson a mers la Mempis Grizzlies şi Hedo Turkoglu la Toronto Raptors. Alte multări spectaculoase mai sunt trecerea lui Chris Andersen, Charlie Villanueva şi Ben Wallace la Detroit Pistons.
De notat este şi faptul că Los Angeles Clippers au avut dreptul la prima alegere în draftul pentru noi jucători şi l-au ales pe pivotul Blake Griffin. Acesta este, însă, accidentat, şi nu va juca pentru echipa sa în începutul de sezon.
Marţi sunt programate următoarele meciuri în NBA:
Cleveland Cavaliers ? Boston Celtics
Dallas Mavericks ? Washington Wizards
Portland Trailblazers ? Houston Rockets
LA Lakers ? LA Clippers
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close