Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Revanşa granzilor. Lakers şi Celtics s-au răzbunat pe adversarele lor şi au egalat situaţia în playoff (VIDEO)

Revanşa granzilor. Lakers şi Celtics s-au răzbunat pe adversarele lor şi au egalat situaţia în playoff (VIDEO)

Revanşa granzilor. Lakers şi Celtics s-au răzbunat pe adversarele lor şi au egalat situaţia în playoff (VIDEO)
Sursa foto: kobe bryant
07 Mai 2009   •   17:58

Să învingi o echipă cu nume este o mare reuşită, dar nu te poţi aştepta că ai devenit mai bun. Los Angeles Lakers, cu Kobe Bryant în formă fenomenală, şi campioana NBA, Boston Celtics, au câştigat etapa a doua din seriile cu Houston Rockets şi Orlando Magic şi au egalat situaţia. Totuşi, cele două echipe considerate "granzi" ai NBA trebuie să câştige şi meciurile următoare, în deplasare, pentru a putea spune că au corectat în totalitate eşecurile din Jocul 1.
Kobe de neoprit în Los Angeles Lakers - Houston Rockets 111-98
"Este frumos să mai fii şi pus la încercare cu adevărat din când în când" a declarat starul Kobe Bryant după înfrângerea din primul meci. Semn că a acceptat provocarea adversarilor şi că va da totul. Şi aşa a fost, iar Rockets au fost încurcaţi serios de cele 40 de puncte reuşite de cel supranumit "Mamba negru". Gasol i-a ţinut bine trena lui Kobe, şi a marcat 22 de puncte pe lângă cele 14 recuperări izbutite, în timp ce pentru Rockets buni au fost Landry (21 de puncte şi 10 recuperări) şi Artest (25 de puncte). Meciul a fost unul foarte tensionat, câte un jucător de la fiecare echipă fiind trimişi la vestiar înainte de finalul jocului pentru acte nesportive.

Howard învins de Perkins. Boston Celtics - Orlando Magic 112-94
Boston Celtics au egalat la 1 situaţia meciurilor în semifinala Conferinţei de Est, după ce pierduseră primul meci acasă, după un joc foarte bun al adversarului Dwight Howard. "Superman" a fost însă mult mai slab în această partidă, şi a avut doar 12 puncte, dar şi recuperări mai puţine decât de obicei, 12. Rashard Lewis a fost, în schimb, destul de inspirat, reuşind 17 puncte şi 10 recuperări. Boston a arătat, însă, de ce este campioana en-titre în NBA şi a jucat eficient. Eddie House a produs surpriza şi a marcat 31 de puncte deşi a început meciul ca rezervă, iar Ray Allen a înscris 22 de puncte. Rajon Rondo a fost cel care a avut jocul cel mai complet, el reuşind un triple double de senzaţie, cu 18 puncte, 11 recuperări şi 15 pase decisive. Pentru următoarele două meciuri, confruntarea se mută la Orlando.

Cele mai frumoase faze din meciurile de marţi şi miercuri din playoff-ul NBA

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close