Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers 106-84. Spurs urcă pe locul 2 în clasament

San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers 106-84. Spurs urcă pe locul 2 în clasament

San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers 106-84. Spurs urcă pe locul 2 în clasament
09 Ian 2009   •   11:15

San Antonio Spurs au oferit un spectacol frumos propriilor fani, câştigând împotriva unei echipe L.A. Clippers decimate de accidentări. În urma acestui rezultat, echipa din San Antonio a ajuns la un procentaj de victorii de 68% şi a depăşit Denver Nuggets în clasament. Denver, lipsită de aportul vedetei Carmelo Anthony în această perioadă, câştigase ieri împotriva celor de la Miami Heat.
Chiar dacă All-Star-ul celor de la Spurs, power forward-ul Tim Duncan, a jucat foarte ineficient, reuşind doar 8 puncte în 31 de minute jucate, Tony Parker a făcut spectacol şi, datorită şi celor 19 puncte reuşite, a dus echipa spre victorie. Clippers a avut jucători mai prolifici, Al Thornton şi Eric Gordon, ambii cu câte 21 de puncte, dar acest lucru nu a ajutat prea mult formaţia de pe Staples Center.
Celălalt meci al zilei de joi nu a strălucit din punct de vedere al jocului, fiind însă cu totul special din punct de vedere al mingilor furate (stealuri). Dallas Mavericks au întâlnit, acasă, pe New York Knicks într-un meci care s-a terminat cu scorul de 99-94. Deşi Knick câştigaseră primele două sperturi ale meciului, formaţia din Texas a reuşit să întoarcă meciul şi să se impună şi datorită unui joc defensiv bun.
"Mavs" il au pe Jason Kidd, bătrâna vedetă a baschetului american, care este al doilea în clasamentul NBA al stealurilor, cu 2,53 de astfel de reuşite pe meci, fiind depăşit doar de Chris Paul. Şi acest lucru s-a văzut, echipa din Dallas reuşit nu mai puţin de 14 stealuri în acest meci! Nici New Yorkezii nu s-au lăsat mai prejos, cu 9 reuşite. Victoria Dallas Mavericks a fost, totuşi, logică, având în vedere că echipa ocupă locul 5 în Conferinţa de Vest, iar Knick se află pe 12 în Est.
În altă ordine de idei, noaptea zilei de vineri va aduce derby-ul Estului, dintre liderul la zi, Cleveland Cavaliers, în formă mare, şi campioana Boston Celtics, aflată pe locul 2 şi pierzând şase din ultimele zece partide. Meciul se va juca în Cleveland, pe Quicken Loans Arena.
Urmăriţi rezumatul zilei de joi în NBA:

Foto: www.nba.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close