Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Seară dramatică în NBA. Los Angeles Lakers revin spectaculos şi înving pe Oklahoma City Thunder

Seară dramatică în NBA. Los Angeles Lakers revin spectaculos şi înving pe Oklahoma City Thunder

Seară dramatică în NBA. Los Angeles Lakers revin spectaculos şi înving pe Oklahoma City Thunder
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
de N.B.    |    23 Apr 2012   •   12:10

Kobe Bryant şi Los Angeles Lakers au reuşit să reziste, duminică seară, în faţa lui Kevin Durant şi Oklahoma City Thunder, echipă clasată pe locul doi în conferinţa de Vest, care spera să vină în Staples Center pentru a câştiga şi cea de-a treia întâlnire din sezonul regulat.

La doar al doilea meci după revenirea din accidentare, Kobe Bryant a demonstrat că este complet refăcut şi a oferit un spectacol, cadou de aniversare pentru Jack Nicholson, un fan înrăit, nelipsit de la meciurile de "acasă" ale lui Lakers.

Conduşi la o diferenţă de 17 puncte, cu doar 10 minute şi jumătate înainte de final, Kobe Bryant, Pau Gasol şi banca de rezerve a echipei din Los Angeles au reuşit o revenire furibundă ducând meciul în prelungiri.

În ciuda eforturilor celor de la OKC, echipă considerată a avea şanse mari la câştigarea titlului NBA, Bryant a confirmat că este unul dintre cei mai buni jucători de baschet din lume, în special în momentele tensionate din finalul meciului, conducându-şi echipa către o victorie răsunătoare după două reprize de prelungiri, scor 114 - 106.

Los Angeles Lakers păstrează, astfel, distanţa dintre ei şi Los Angeles Clippers în fruntea clasamentului diviziei Pacific. "Fraţii mai mici" din LA au reuşit şi ei o revenire spectaculoasă după ce au fost conduşi de New Orleans Hornets, una dintre codaşele NBA, în revenire de formă după recuperarea lui Eric Gordon.

Într-un alt meci de duminică seară, LeBron James a condus Miami Heat către o victorie pe teren propriu împotriva celor de la Houston Rockets, năruindu-le şansele acestora pentru a prinde ultimul loc de play-off din Conferinţa de Vest. Tabloul pentru turneul final din NBA este aproape stabilit, singurele necunoscute sunt Utah Jazz şi Phoenix Suns în vest şi Philadelphia 76ers şi Milwakee Bucks în est, aceştia din urmă având doar şanse matematice de a se califica.


Rezultatele de duminică seară din NBA:

Atlanta Hawks - New York Knicks: 112 - 113
Los Aangeles Lakers - Oklahoma City Thunder: 114 - 106 (2 repriize de prelungire)
Los Angeles Clippers - New Orleans Hornets: 107 - 98
Charlotte Bobcats - Sacramento Kings: 88 - 114
Detroit Pistons - Toronto Raptors: 76 - 73
Miami Heat - Houston Rockets: 97 - 88
Denver Nuggest - Orlando Magic: 101 - 74
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 114 - 98
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors: 88 - 93




În condiţiile în care clasamentul actual nu se modifică, tabloul play-off-ului din NBA va arăta în prima rundă în felul următor:

-Conferinţa de Est:
(1) Chicago Bulls - (8) Philadelphia 76ers/Milwakee Bucks
(2) Miami Heat - (7) New York Knicks
(3) Indiana Pacers - (6) Orlando Magic
(4) Boston Celtics - (5) Atlanta Hawks

-Conferinţa de Vest:
(1) San Antonio Spurs - (8) Utah Jazz/Phoenix Suns
(2) Oklahoma City Thunder - (7) Dallas Mavericks/Denver Nuggets
(3) Los Angeles Lakers - (6) Dallas Mavericks/Denver Nuggets
(4) Los Angeles Clippers - (5) Memphis Grizzlies

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close