Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Tim Duncan a revenit pe teren, dar San Antonio a suferit a cincea înfrângere consecutivă

Tim Duncan a revenit pe teren, dar San Antonio a suferit a cincea înfrângere consecutivă

Tim Duncan a revenit pe teren, dar San Antonio a suferit a cincea înfrângere consecutivă
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Apr 2011   •   13:56

După o accidentare care l-a ţinut în afara terenului patru meciuri, Tim Duncan a revenit în echipa de start a lui San Antonio Spurs, dar cele 20 de puncte şi 13 recuperări pe care le-a reuşit au fost insuficiente pentru texani, care au pierdut cu 97-107 în faţa lui Boston Celtics şi au ajuns astfel la cinci eşecuri consecutive.

 
Starul meciului de la AT&T Center a fost Rajon Rondo, care a încheiat întâlnirea cu 22 de puncte şi 14 pase decisive, Kevin Garnett (20 de puncte) şi Paul Pierce (21 de puncte şi 11 recuperări) aducându-şi de asemenea contribuţia la succesul „verzilor”, care continuă lupta pentru primul loc în Est cu Chicago Bulls.
 
De cealaltă parte, San Antonio tremură pentru poziţia de lider al Conferinţei de Vest. Cele şase înfrângeri în ultimele zece meciuri şi seria senzaţională a lui Lakers, ajunsă la opt victorii consecutive, a relansat lupta pentru primul loc. Ultima victimă a echipei din Los Angeles a fost Dallas Mavericks, învinsă cu 110-82 la Staples Center.
 
Kobe Bryant a marcat 28 de puncte, iar Andrew Bynum a contribuit cu 18 puncte şi 13 recuperări la un nou succes al actualei campioane din NBA. De cealaltă parte, Dirk Nowitzki a fost din nou cel mai bun om al texanilor (27 de puncte, 13 recuperări), dar restul echipei a avut o seară oribilă, doar Jason Kidd şi rezerva Jose Barea reuşind măcar 10 puncte. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close