Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Varejao primeşte un "tratament facial" de la Wade, dar Cleveland învinge Miami cu 111-104 (VIDEO)

Varejao primeşte un "tratament facial" de la Wade, dar Cleveland învinge Miami cu 111-104 (VIDEO)

Varejao primeşte un "tratament facial" de la Wade, dar Cleveland învinge Miami cu 111-104 (VIDEO)
Sursa foto: Dwyane wade
13 Noi 2009   •   14:50

Meci super, joi, între două echipe la care strălucesc jucători extraordinari din NBA. Cleveland Cavaliers, care se fălesc cu prezenţa în echipă a lui LeBron James şi Shaquille O'Neil, au învins echipa lui Wade, Miami Heat, în Florida. Duelul vedetelor a ieşit oarecum echilibrat, James şi Wade înscriins aproximativ la fel de multe puncte. Dwyane s-a ales, însă, şi cu o poză bună de "poster", după ce l-a umilit pe Anderson Varujao la o fază cum numai în NBA se pot vedea.
Cavaliers, echipă aflată în formă proastă în acest sezon, a obţinut al doilea rezultat notabil al anului, după victoria cu Orlando Magic. LeBron şi compania i-au bătut pe cei din Miami, datorită evoluţiilor lui L. James (34 de puncte), Mo Williams (25p) sau J.J. Hickson (18p). Pentru Heat, Wade (36p) şi Beasley (24p) au fost cei mai inspiraţi.
Faza zilei i-a aparţinut lui Dwyane Wade, care l-a umilit pe pivotul brazilian Varejao la o fază la care, după cum spun americanii, l-a "pus pe poster". O puteţi vedea în clipul de mai jos.

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns: 121-102
Los Angeles Lakers au obţinut o victorie notabilă joi în faţa fostului lider al Conferinţei de Vest. Kobe Bryant şi compania le-au tăiat avântul rivalilor şi i-au învins cu un scor clar, de 121-102. În ciuda acestei înfrângeri, însă, Suns îşi păstrează recordul de a fi marcat cel puţin 100 de puncte în fiecare partidă din acest sezon.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close