Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Wallace înscrie un autocoş de tot râsul în meciul pierdut de Boston la Bulls. Chicago, la un pas de playoff (VIDEO)

Wallace înscrie un autocoş de tot râsul în meciul pierdut de Boston la Bulls. Chicago, la un pas de playoff (VIDEO)

Wallace înscrie un autocoş de tot râsul în meciul pierdut de Boston la Bulls. Chicago, la un pas de playoff (VIDEO)
14 Apr 2010   •   17:30

Derrick Rose a apropiat-o pe Chicago la o singură victorie de play-off-ul NBA, înscriind 39 de puncte, un record al carierei, în victoria obţinută de echipa sa cu 101-93 în faţa celor de la Boston Celtics.

Kirk Hinrich a adăugat alte 30 de puncte pentru Bulls, care şi-au recăpătat avansul de un meci în faţa lui Toronto Raptors pentru al optulea şi ultimul loc din Conferinţa de Est care asigură prezenţa în play-off, cu un singur meci rămas de disputat.

Chicago are nevoie de o victorie miercuri la Charlotte Bobcats sau ca Toronto Raptors să piardă pe teren propriu partida cu New York Knicks. Toronto are avantajul meciurilor directe în caz de egalitate, câştigând două dintre cele trei partide disputate contra "taurilor" în acest sezon.

Faza meciului - sau măcar cea care a stârnit hohote de râs pe arena din Chicago - a fost reuşită de Rasheed Wallace, autorul unui autocoş de excepţie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics Chicago Bulls
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close