Antena 3 Sport Alte sporturi Box: Vladimir Kliciko păstrează titlurile IBF, IBO şi WBO după victoria la Ruslan Ciagaev (VIDEO)

Box: Vladimir Kliciko păstrează titlurile IBF, IBO şi WBO după victoria la Ruslan Ciagaev (VIDEO)

21 Iun 2009   •   13:28
Box: Vladimir Kliciko păstrează titlurile IBF, IBO şi WBO după victoria la Ruslan Ciagaev (VIDEO)
Sursa foto: Vladimir Klitschko

Ucraineanul Vladimir Klitschko a reuşit să îşi apere cele trei centuri de campion mondial la categoria grea, versiunile IBF, WBO şi IBO, învingându-l pe uzbekul Ruslan Ciagaev dupa nouă reprize, prin KO tehnic.

Peste 60 de mii de oameni au asistat la meciul anului în boxul mondial, în Germania.

Partida nu a avut practic istoric, Klitschko dominându-l autoritar pe adversar. Ucraineanul şi-a trimis adversarul la podea în runda a doua şi apoi a condus partida fără probleme.

Neînvins până în această seară, Ciagaev a trecut prin momente extrem de dificile în runda a noua, când a receptat în plin mai mulţi pumni aruncaţi de adversarul său, iar staff-ul său a decis ca acesta să nu mai continue partida.

Vladimir Klitschko ajunge astfel la a 53-a victorie din carieră (47 prin KO). Deşi a suferit prima înfrângere, Ciagaev îşi păstrează centura WBA, aceasta nefiind pusă în joc.

Pentru victoria in fata lui Ciagaev, Kilitschko va încasa 5 milioane de dolari.

Ciagaev rămâne cu 25 de victorii în palmares, un rezultat de egalitate şi o prima înfrângere.

Rundele 2-9

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close