Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute: "Doroftei merită Oscarul pentru meciul în care a pierdut centura!"

Bute: "Doroftei merită Oscarul pentru meciul în care a pierdut centura!"

Bute: "Doroftei merită Oscarul pentru meciul în care a pierdut centura!"
Sursa foto: Foto: gsp.ro
11 Iul 2011   •   23:51

Un campion adevărat ştie să respingă şi lovituri sub centură! În meciul declaraţiilor cu Leonard Doroftei, Bute a avut o replică mai dură decât croşeul său de stânga.

"Doroftei merită Oscarul pentru meciul în care a pierdut centura!", a spus campionul mondial. Idolul românilor şi-a luat o binemeritată vacanţă de trei săptămâni. Imediat după luptă, Lucian Bute a schimbat ringul de box cu cel de dans, într-un club din capitală, unde a sărbătorit victoria alături de iubita lui.

Campionul lumii, în ring, campionul unei naţiuni, în suflete. După ce s-a desprins din braţele sutelor de fani de la Universitate, Lucian Bute şi-a luat în braţe iubita. Alături de colegii canadieni, Lucian şi Elena au cinstit victoria într-un club din Capitală. Tot mai mulţi apropiaţi dau ca sigură o viitoare căsătorie, semn că Mister K.O. a găsit-o pe... Miss.

Povestea celor doi a început în urmă cu trei ani. Au avut câteva ieşiri în public, foarte discrete, Bute lăsând sute de admiratoare să spere la inima lui. E prea târziu pentru ele. Părinţii lui Lucian o văd deja pe Elena ca pe o viitoare noră şi visează la nepoţei.

Deocamdată, Lucian Bute îşi exersează rolul de naş. Sâmbătă, campionul îşi va cununa nişte prieteni din Galaţi. În Pechea, satul său natal, oamenii veghează uliţa, în aşteptarea eroului.

Dacă Bute se va căsători în curând, ştim sigur cine va lipsi de pe lista invitaţiilor. Este fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, care a şocat toată ţara cu declaraţia lui de după meciul lui Lucian.

Campionul nu s-a eschivat şi i-a dat replica imediat. El i-ar fi dat Oscarul chiar lui Doroftei, după felul în care a căzut în meciul din 2003, în care şi-a pierdut centura.

Campionul nostru a fost băgat în corzi şi de mai mulţi jurnalişti americani. Aceştia au spus că primii adversari adevăraţi ai românului abia urmează. Primul, Kelly Pavlik, fost campion mondial, cu care Bute se va lupta, cel mai probabil în noiembrie.

Dar Lucian e deja cu gândul la unificarea centurilor. Campionii WBA şi WBC la supermijlocie, Carl Froch şi Andre Ward, se vor lupta între ei, în octombrie. Câştigătorul l-ar putea provoca pe Bute, la anul, într-un meci cum nu s-a mai văzut niciodată în boxul românesc.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close