Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Colosul Vitali Klitschko îşi păstrează centura la categoria grea. L-a făcut KO pe Juan Carlos Gomez(VIDEO)

Colosul Vitali Klitschko îşi păstrează centura la categoria grea. L-a făcut KO pe Juan Carlos Gomez(VIDEO)

Colosul Vitali Klitschko îşi păstrează centura la categoria grea. L-a făcut KO pe Juan Carlos Gomez(VIDEO)
Sursa foto: vitali klitschko
22 Mar 2009   •   13:28

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko, campion mondial la categoria grea în versiunea WBC, şi-a păstrat centura după ce l-a învins sâmbătă pe cubanezul Juan Carlos Gomez într-un meci ce s-a desfăşurat la Stuttgart, în Germania. Este a 36-a victorie prin KO a lui Klitschko, de data aceasta lupta fiind oprită de arbitru în repriza a noua, cubanezul dând dovadă de o vădită inferioritate în ring.
Este prima oară când Klitschko îşi pune titlul mondial pe masă de când a recuperat centura în octombrie 2008. În acel meci, sportivul din ţara vecină, retras din activitate între 2005 şi 2008, l-a pus învins pe Samuel Peter din Nigeria, potrivit Mediafax.
"Gomez a arătat că este un boxer de clasă mondială şi sunt foarte fericit că am câştigat această luptă", a declarat după meci ucraineanul.
Vitali este fratele mai mare al campionului mondial Vladimir Klitschko, acesta deţinând nu mai puţin de trei centuri la categoria grea: IBF, IBO şi WBO. Doar centura WBA nu este, însă, o afacere a familiei Klitschko, dar Vitali intenţionează să schimbe acest lucru cât de curând.
"Avem patru centuri. Ne mai lipseşte una şi vreau să lupt cu Valuev", a declarat Vitali. Rusul Valuev deţine centura WBA împreună cu uzbecul Ruslan Şagaev, potrivit sursei citate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vitali Klitschko Vladimir Klitschko
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close