x close

Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC şi amendat cu 100.000 de dolari

de Antena3.ro    |    29 Feb 2012   •   14:07
Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC şi amendat cu 100.000 de dolari 429 Foto: INTACT Images/EPA

Pugilistul englez Derek Chisora, care s-a bătut cu David Haye la conferinţa de presă ce a urmat meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, a fost suspendat de WBC pe termen nelimitat şi amendat cu 100.000 de dolari, informează The Telegraph.
   
Într-un comunicat, WBC a anunţat că Chisora a avut "unul dintre cele mai rele comportamente întâlnite la un boxer profesionist", care precizează că suspendarea nu va fi ridicată până când pugilistul britanic nu va urma cursuri de controlare a furiei.
   
Împotriva lui Haye, WBC nu a luat nici o decizie, pentru că acesta nu este licenţiat.
   
Dereck Chisora a avut un schimb dur de replici urmat de o încăierare cu David Haye, în timpul conferinţei de presă de la finalul meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, contând pentru centura WBC la categoria grea, ce s-a disputat la 18 februarie la Munchen.
   
Totul a început atunci când Haye, prezent la meciul dintre Chisora şi Klitschko în calitate de reprezentant al presei, i-a tot întrerupt pe cei care dădeau declaraţii, şi anume pe managerul fraţilor Klitschko, Bernd Boente, pe promotorul Frank Warren şi pe pugilistul învins.
   
Haye şi-a pierdut centura WBA, la 1 iulie, la Hamburg, în meciul cu Vladimir Klitschko contând pentru unificarea centurilor WBA, IBF şi WBO la categoria grea. Haye deţinea centura din noiembrie 2009, când l-a învins pe rusul Nikolai Valuev.

Vezi AICI bătaia dintre Chisora şi Haye.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati