Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC şi amendat cu 100.000 de dolari

Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC şi amendat cu 100.000 de dolari

Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC şi amendat cu 100.000 de dolari
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
29 Feb 2012   •   14:07

Pugilistul englez Derek Chisora, care s-a bătut cu David Haye la conferinţa de presă ce a urmat meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, a fost suspendat de WBC pe termen nelimitat şi amendat cu 100.000 de dolari, informează The Telegraph.
   
Într-un comunicat, WBC a anunţat că Chisora a avut "unul dintre cele mai rele comportamente întâlnite la un boxer profesionist", care precizează că suspendarea nu va fi ridicată până când pugilistul britanic nu va urma cursuri de controlare a furiei.
   
Împotriva lui Haye, WBC nu a luat nici o decizie, pentru că acesta nu este licenţiat.
   
Dereck Chisora a avut un schimb dur de replici urmat de o încăierare cu David Haye, în timpul conferinţei de presă de la finalul meciului pierdut în faţa ucraineanului Vitali Klitschko, contând pentru centura WBC la categoria grea, ce s-a disputat la 18 februarie la Munchen.
   
Totul a început atunci când Haye, prezent la meciul dintre Chisora şi Klitschko în calitate de reprezentant al presei, i-a tot întrerupt pe cei care dădeau declaraţii, şi anume pe managerul fraţilor Klitschko, Bernd Boente, pe promotorul Frank Warren şi pe pugilistul învins.
   
Haye şi-a pierdut centura WBA, la 1 iulie, la Hamburg, în meciul cu Vladimir Klitschko contând pentru unificarea centurilor WBA, IBF şi WBO la categoria grea. Haye deţinea centura din noiembrie 2009, când l-a învins pe rusul Nikolai Valuev.

Vezi AICI bătaia dintre Chisora şi Haye.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close