Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Dezvăluiri uimitoare făcute de iubita unuia dintre cei mai râvniţi celibatari din lume: "E nebun de-a dreptul! După ce bea, începe să…”

Dezvăluiri uimitoare făcute de iubita unuia dintre cei mai râvniţi celibatari din lume: "E nebun de-a dreptul! După ce bea, începe să…”

Dezvăluiri uimitoare făcute de iubita unuia dintre cei mai râvniţi celibatari din lume: "E nebun de-a dreptul! După ce bea, începe să…”
15 Ian 2018   •   16:14

Încă un mit a fost demontat. Bărbatul perfect nu există. Una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton, Veronica Valle, a făcut dezăluiri incredibile cu privire la campionul de Formula 1. Deși tânăra de 26 de ani credea că relația lor merge pe drumul cel bun, modelul și-a dat seama după o vacanță alături de Hamilton că pilotul are un comportament ciudat.

"Lewis e un caracter foarte ciudat, îşi poate schimba stările rapid. De exemplu, ne aflam în avionul de New York şi a înnebunit când a aflat că pilotul a mers la toaletă! Ar fi vrut să-l bată pe pilot. A zis: "Toţi ştiu că nu trebuie să-şi facă nevoile în avionul meu". Era nebun de-a dreptul. Peste câteva luni, eram în casa din Monaco şi am folosit toaleta de lângă bucătărie. M-a văzut venind, m-a întrebat de ce am stat atât de mult, apoi mi-a spus că trebuia să o folosesc pe cea din sufragerie. A fost bizar! De câte ori mâncam câte ceva, îmi spunea în faţa tuturor: "Uita-te cât eşti de grasă!". A făcut o remarcă precum aceasta de faţă cu prietenii lui şi toţi au început să râdă.

Am rămas fără bagaje timp de patru zile şi nici măcar nu m-a întrebat dacă am nevoie de vreo haină. Nu aveam nici măcar o periuţă de dinţi şi a trebuit să port aceleaşi haine timp de patru zile. Ultima dată, am mers într-o vacanţă în Barbados, ne aflam la o petrecere şi l-am întrebat dacă e OK. A început să ţipe la mine şi mi-a spus că nu e treaba mea! Prietenii lui spun că Lewis se comportă aşa când bea. După o singură băutură se schimbă şi devine atât de ciudat", a declarat bruneta de 26 de ani pentru The Sun.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close