Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Farul a învins campioana Dinamo şi trece pe primul loc în Divizia Naţională de rugby

Farul a învins campioana Dinamo şi trece pe primul loc în Divizia Naţională de rugby

Farul a învins campioana Dinamo şi trece pe primul loc în Divizia Naţională de rugby
08 Noi 2008   •   16:35

Echipa RCJ Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 14-10 (3-3), campioana Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a V-a a Diviziei Naţionale de rugby.
Dinamo a deschis scorul în minutul 34 prin Stancu, acesta tranformând o lovitură de pedeapsă de la 25 metri. La sfârşitul primei reprizei, neo-zeelandezul Farului, Ben Aoina, a restabilit egalitatea tot în urma unei lovituri de penalitate, executată de la 40 de metri.
Partea a doua a început cu iniţiativa jucătorilor de la malul mării, Gheară finalizând cu eseu o acţiune de atac purtată pe partea dreaptã. Aoina a ratat transformarea, astfel cã în minutul 45 tabela arãta 8-3 pentru Farul. La una din rarele atacuri ale alb-roşiilor, aceştia au reuşit sã înscrie un frumos eseu la centru prin Bâgiu. Calafeteanu a transformat iar Dinamo prelua conducerea în minutul 62, scor 10-8. Susţinuţi de 500 de spectactori, constănţenii au revenit în atac, iar în minutul 69 reuşesc să modifice tabela de marcaj.
Aoina a tranformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă de la aproximativ 15 metri, iar Farul a revenit în avantaj, scor 11-10. Tot Aoina a transformat cu siguranţă o nouă penalitate, stabilind scorul final la 14-10 în minutul 78.
Deşi arbitrul Gheorghe Sabău a prelungit partida cu 8 minute, Dinamo nu a reuşit să schimbe soarta întâlnirii. În urma acestei victorii cu 14-10, Farul a trecut pe primul loc al seriei 1, cu 24 de puncte, în vreme ce Dinamo şi-a adjudecat punctul defensiv pentru că nu a pierdut la mai mult de şapte puncte, şi cade pe poziţia secundă, cu 21 de puncte.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close