Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa pierde meciul cu Ciudad Real şi ratează calificarea în optimile Ligii Campionilor

HCM Constanţa pierde meciul cu Ciudad Real şi ratează calificarea în optimile Ligii Campionilor

HCM Constanţa pierde meciul cu Ciudad Real şi ratează calificarea în optimile Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: gsp.ro
03 Mar 2011   •   20:27

HCM Constanţa nu a reuşit surpriza în faţa triplei câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal masculin, Ciudad Real. Campioana României a pierdut ultimul meci din faza grupelor cu 25-34 şi a ratat astfel calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

 
HCM a dat senzaţia că poate oferi surpriza, deschizând scorul (singura dată când constănţenii au condus) şi apoi mergând cap la cap cu spaniolii în primele 15 minute. Fără să forţeze, Ciudad Real s-a desprins la două goluri (16), apoi la trei (20) şi, în cele din urmă la cinci, înainte de pauză. Singurul jucător român care s-a ridicat la înălţimea adversarilor a fost portarul Popescu, cel care a apărat două aruncări de la şapte metri şi a avut alte intervenţii care i-au împiedicat pe oaspeţi să se desprindă mai mult.
 
Repriza a doua a avut un scenariu aproape identic. Campioana României a început mai bine, apropiindu-se la trei goluri de adversara sa, însă, uşor-uşor, spaniolii au preluat iniţiativa şi, graţie unor contraatacuri devastatoare s-au desprins până la nouă goluri în minutul 52, ceea ce le-a oferit un final liniştit de meci, iar lui Talant Dushebaev ocazia de a încerca câţiva jucători mai puţin folosiţi.
 
Succesul cu 34-25 în faţa lui HCM îi permite lui Ciudad Real să încheie pe primul loc Grupa D din Liga Campionilor, înaintea echipei germane SG Flensburg-Handewitt.

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close