Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Tadici, Muşi şi Bădulescu îl contestă pe noul antrenor al ?tricolorelor?

Tadici, Muşi şi Bădulescu îl contestă pe noul antrenor al ?tricolorelor?

Tadici, Muşi şi Bădulescu îl contestă pe noul antrenor al ?tricolorelor?
22 Oct 2008   •   13:56

Trei dintre antrenorii din ?vechea gardă?, Tadici, Muşi şi Bădulescu, îl contestă pe noul tehnician al tricolorelor, Radu Voina, în urma celor trei înfrângeri de la Cupa Mondială de handbal feminin. Tehnicianul României recunoaşte că lucrurile la naţională nu merg aşa cum îşi dorea. ?Atitudinea fetelor a lăsat de dorit. Nu au arătat ca o echipă. Concluzia e că la linia de nouă metri aşteptam mai mult de la unele jucătoare cu experienţă?, a spus Voina, citat de Gazeta de Sud.
Cel mai vehement contestatar al naţionalei feminine este chiar fostul selecţioner, Gheorghe Tadici. Ex-chimistul susţine că vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal, Petru Paleu, şi unele handbaliste au stricat totul. ?Nu am vrut să mă uit nici o secundă la Cupa Mondială. Nu am vrut să văd trei fizionomii care au fost părtaşe la demolarea echipei naţionale. Fetele au fost cele care au vrut să distrugă tot! Nu vreau să-mi fac sânge rău şi să mă uit la ele?, a tunat Tadici.
Fostul secund al naţionalei, Dumitru Muşi, şi-a completat fostul colaborator de la lotul naţional, considerând că mai-marii handbalului românesc au greşit strategia, în timp ce Cornel Bădulescu, tehnician la Oţelul Galaţi şi fost selecţioner, crede că Voina antrenează un lot făcut de alţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close