Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes. Românul ar putea boxa cu deţinătorul centurii WBC

Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes. Românul ar putea boxa cu deţinătorul centurii WBC

Jo Jo Dan l-a învins la puncte pe Stevie Forbes. Românul ar putea boxa cu deţinătorul centurii WBC
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Feb 2011   •   10:43

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, sâmbătă, la puncte, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, românul având în continuare şanse să îl întâlneasca pe deţinătorul centurii WBC,  americanul Andre Berto, informează Mediafax.
   
Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.
   
Pentru pugilistul român urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto.

În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

Pugilistul Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan", a declarat, după victorie, că acesta a fost cel mai dificil meci al său de până acum şi că îi pare rău că s-a încheiat după ce el şi adversarul său s-au lovit cap în cap.
   
"A fost cel mai dificil meci de până până acum. Am boxat cu un pugilist cu multă experienţă. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, ne-am lovit cap în cap şi s-a întâmplat o astfel de accidentare", a spus boxerul.

×
Subiecte în articol: box puncte pugilist roman arbitri
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close