Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Larisa Iordache, despre clipele de coșmar de la Montreal: „Am simţit că s-a rupt solul sub mine!”

Larisa Iordache, despre clipele de coșmar de la Montreal: „Am simţit că s-a rupt solul sub mine!”

Larisa Iordache, despre clipele de coșmar de la Montreal: „Am simţit că s-a rupt solul sub mine!”
Sursa foto: Foto: Larisa Iordache/Facebook
25 Oct 2017   •   18:51

Gimnasta Larisa Iordache a povestit, miercuri, la un post de televiziune, clipele cumplite prin care a trecut la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal, unde s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng și a fost nevoită să se retragă din competiție.

"A fost un moment ciudat, am simţit că s-a rupt solul sub mine, nu ştiam dacă e piciorul meu sau solul. M-am lovit la un element foarte simplu, dar doctorii mi-au zis că e din cauza uzurii. Tendonul pocneşte şi dacă mergi pe scări. Am plâns foarte mult, mai ales că speram că tendonul nu este rupt. Acum mă pregătesc pentru anul viitor şi iau fiecare competiţie la rând. Acum nu mai am dureri, pot călca uşor pe picior, mai am două săptămâni cu gheata asta şi apoi pot face mişcare uşor-uşor. Am doar 21 de ani, sunt optimistă, nu a fost un ghinion, aşa a fost să fie, ce e mai bun vine de acum, aşa gândesc acum", a declarat Larisa Iordache, potrivit stiripesurse.ro.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close