Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Larisa Iordache, șase luni departe de gimnastică: „Chiar înainte de a intra în concurs, mi-a pocnit tendonul. N-am crezut că a fost tendonul meu”

Larisa Iordache, șase luni departe de gimnastică: „Chiar înainte de a intra în concurs, mi-a pocnit tendonul. N-am crezut că a fost tendonul meu”

Larisa Iordache, șase luni departe de gimnastică: „Chiar înainte de a intra în concurs, mi-a pocnit tendonul. N-am crezut că a fost tendonul meu”
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    27 Oct 2017   •   16:08

Gimnasta Larisa Iordache a povestit clipele cumplite prin care a trecut la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal, unde s-a accidentat grav la piciorul stâng și a fost nevoită să se retragă din competiție.

„Chiar înainte de a intra în concurs, la 30 de secunde de încălzire mi-a pocnit tendonul și n-am crezut că a fost tendonul meu, ci solul. Când am văzut că îmi apasă pe gambă, am mers la doctor. Au fost foarte multe gânduri, emoții.

M-am operat, acum sunt bine. În prima zis când mi-am pus piciorul în gheată a fost dureros. După șase luni pot face gimnastică din nou”, a spus ea, vineri, la „Prietenii de la 11”.

 

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache gimnastica

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close