Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lennox Lewis vrea să revină în ring pentru 100 de milioane de dolari

Lennox Lewis vrea să revină în ring pentru 100 de milioane de dolari

Lennox Lewis vrea să revină în ring pentru 100 de milioane de dolari
23 Noi 2008   •   19:07

Britanicul Lennox Lewis, fost campion mondial la categoria grea, a declarat că ar putea reveni în ring pentru suma de 100 de milioane de dolari, reacţionând astfel după ce fostul său adversar, Vitali Klitschko, a cerut o revanşă a meciului din 2003, a anunţat cotidianul Mail on Sunday, citat de AFP.
?Dacă cineva este dispus să îmi ofere o sumă de bani considerabilă, să spunem în jur de 100 de milioane de dolari, voi intra din nou în ring. Nu sunt nevoit să fac asta, nu am nevoie de bani şi moştenirea mea vorbeşte de la sine. Dar boxul are nevoie de mine. Meciurile de la categoria grea sunt acum atât de plictisitoare. Şi toate numele mari au dispărut. Mi-ar plăcea să salvez sportul meu", a spus Lewis, care nu a mai boxat din 2003.
Lennox Lewis, în vârstă de 43 de ani, a promis că va reveni pentru a câştiga, "nu pentru a face figuraţie", însă a primit până în prezent doar oferte de 40 de milioane de dolari.
Ucraineanul Vitali Klitschko, care are 37 de ani, a revenit în ring în luna octombrie, după o pauză de aproape patru ani, şi a redevenit campion mondial la categoria grea, versiunea WBC, după ce l-a învins pe nigerianul Samuel Peter.
În această săptămână, pugilistul ucrainean a spus că ar vrea o revanşă în faţa lui Lewis, care l-a învins în data de 21 iunie 2003.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vitali Klitschko
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close