Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Loitzl a obţinut a doua victorie consecutivă în Turneul celor Patru Trambuline

Loitzl a obţinut a doua victorie consecutivă în Turneul celor Patru Trambuline

Loitzl a obţinut a doua victorie consecutivă în Turneul celor Patru Trambuline
04 Ian 2009   •   18:40

Austriacul Wolfgang Loitzl şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general al Turneului celor Patru Trambuline, după ce a câştigat, duminică, etapa a treia, obţinând a doua victorie consecutivă în concurs. Loitzl, care a fost şi învingătorul celei de-a doua etape disputate la Garmisch-Partenkirchen (Germania), s-a impus la Innsbruck graţie unor sărituri de 126,5 şi 128,5 metri, pentru care a primit 261 de puncte.
Austriacul i-a devansat astfel pe compatrotul său Gregor Schlierenzauer (126 şi127,5 metri şi 260,3 p) şi pe germanul Martin Schmitt (128,5 şi 125,5 metri şi 257,7 puncte). În clasament, Loitzl este urmat de Simon Ammann, marele perdant al zilei, care a încheiat concursul de la Innsbruck doar pe poziţia a opta.
Elveţianul Simon Ammann câştigase prima etapă din 29 decembrie de la Oberstdorf şi a fost devansat în clasament de Loitzl după etapa a doua, cu doar jumătate de punct.
Ediţia 2009 a Turneului celor Patru Trambuline, a 57-a, se va termina marţi, când se va desfăşura ultima etapă, la Bischofshofen, în Austria.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close