Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Managerul lui Carl Froch crede că Bute poate fi convins să boxeze la Nottingham

Managerul lui Carl Froch crede că Bute poate fi convins să boxeze la Nottingham

Managerul lui Carl Froch crede că Bute poate fi convins să boxeze la Nottingham
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Feb 2012   •   23:36
Managerul boxerului britanic Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat că, în urma discuţiilor avute cu reprezentanţii pugilistului român Lucian Bute, sunt şanse foarte mari ca partida dintre cei doi să aibă loc la Nottingham pe data de 5 mai.
 
"Sunt încântat că Froch a fost nominalizat de IBF pentru următorul meci al lui Lucian Bute. Este visul lui Carl să dispute următorul meci în Marea Britanie. În urma ultimelor discuţii, cred că îl putem aduce pe Lucian în luna mai la Nottingham Arena şi am fi încântaţi să-i acordăm revanşa în Canada, după ce Carl îi va lua centura IBF", a spus Hearn, citat de crunchsports.com.
 
Totuşi, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu crede că partida ar putea avea loc în Nottingham, mai ales că aceasta ar urma să fie transmisă de postul american Showtime.

"În principiu, partida se poate disputa oriunde. În mod normal campionul impune mai multe condiţii. Problema este dacă Showtime va accepta să transmită meciul după amiaza în loc de prime time. Dar dacă el are bani mulţi de la televiziunile din Anglia, meciul se poate disputa acolo", a declarat Obreja.
 
Lucian Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close