Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Meci de rugby cu miză caritabilă. Confruntarea România - Tonga, dedicată jucătorului Sione Vaiomounga

Meci de rugby cu miză caritabilă. Confruntarea România - Tonga, dedicată jucătorului Sione Vaiomounga

Meci de rugby cu miză caritabilă. Confruntarea România - Tonga, dedicată jucătorului Sione Vaiomounga
03 Sep 2015   •   12:33

Ultima confruntare a rugbiştilor români înaintea plecării la Cupa Mondială are o miză caritabilă.  Meciul dintre România şi Tonga îi va fi dedicat lui Sione Vaiomounga, un jucător tongalez de la clubul din Baia Mare, bolnav de insuficienţă renală.

Toate încasările din vânzarea biletelor îl vor ajuta pe Sione să-şi revadă familia, în special băieţelul, după o pauză de peste un an.

Sione Vaiomunga este membru al echipei CSM Stiinta Baia Mare, însă anul trecut a fost diagnosticat cu insuficienţă renală. Din cauza acestei afecţiuni, Sione nu a mai putut juca.

Federaţia Română de Rugby a fost de acord cu donarea încasărilor de la meciul cu reprezntativa din Tonga pentru ca Sione să-şi revadă familia.

Colegii lui Sione de la club sunt alături de el şi îl spijină cum pot mai bine.

Partida de rugbi deintre România - Tonga va avea loc pe sâmbătă, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti şi va fi ultimul test al "stejarilor" înainte de Cupa Mondială din Anglia.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close