Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Mesajul dureros al unei mari campioane, Andreea Răducan: "E prima dată când mi-e ruşine"

Mesajul dureros al unei mari campioane, Andreea Răducan: "E prima dată când mi-e ruşine"

Mesajul dureros al unei mari campioane, Andreea Răducan: "E prima dată când mi-e ruşine"
04 Feb 2017   •   13:55

Andreea Răducan a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care se declară revoltată de gestul Guvernului de a promova ordonanţele de urgenţă. Mesajul marii campioane a devenit viral pe reţelele de socializare.

"Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte țări ne catalogheza drept hoți. Români=hoţi. Tocmai le-am confirmat că așa este.

Cred că este pt prima dată în viață când îmi este rușine de țara în care trăiesc. Sunt genul de om care obișnuiește să-și promoveze țara cu tot ce are ea mai frumos, și să-și “spele rufele în familie” . Nu s-a inventat detergentul care să mai curețe murdăria de pe rufele noastre. Sunt dezamăgită de ceea ce trăim și asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât și a acelora care dintr-o indolenţă fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminică e ziua lor liberă și oricum n-au cu cine vota.

Dacă nu ați avut cu cine vota, nu-i nimic, ați primit din oficiu. Rușine să le fie tuturor celor care își bat joc de această țară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea.

Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată luptă nici în ceasul al doisprezecelea. Dă, Doamne, mintea românului cea de pe urmă…", a scris Andreea Răducan pe contul său de Facebook.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close