Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Nadia Comăneci, persoana în care românii au cea mai mare încredere, în sondajul Reader's Digest

Nadia Comăneci, persoana în care românii au cea mai mare încredere, în sondajul Reader's Digest

Nadia Comăneci, persoana în care românii au cea mai mare încredere, în sondajul Reader's Digest
Sursa foto: Nadia Comaneci
16 Ian 2009   •   18:44

Prima gimnastă din lume care a luat nota 10, Nadia Comăneci, este românul în care avem cea mai mare încredere, se arată într-un sondaj efectuat de către revista Reader's Digest. Clasamentul se referă la anul 2008, fiind luate în considerare ca eligibile toate persoanele publice de cetăţenie Română. Nadia Comăneci a fost câştigătoare în acelaşi clasament şi în 2007.
Românii au votat, în mare, în acelaşi fel în care votaseră şi în anul precedent, surprizele fiind destul de puţine. Primele cinci locuri au fost completate, în acestă ordine, de către patru actori: Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei şi Florin Piersic. Printre schimbările cele mai mari care au survenit faţă de 2007, Andreea Marin Bănică a urcat 25 de locuri iar Patriarhul BOR, PF Daniel, se găseşte acum pe locul 21, cu 21 de locuri mai bine ca în 2007. Altfel, singurul politician care reuşeşte să îi impresioneze pe români este primarul sibiului, Klaus Johannis, aflat totuşi jos în această ierarhie, pe poziţia a 47-a.
Sondajul a fost făcut, conform Rompres, prin intermediul companiei IMAS în octombrie 2008, având 1.245 de respondenţi din toată ţara. Aceştia, toţi majori, au fost rugaţi să dea un calificativ între 1 şi 10 unei liste de 100 de persoane publice în viaţă. De asemenea, a existat şi o listă deschisă, pe care respondenţii puteau adăuga nume noi.
Foto> www.infoplease.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close