Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Noua Zeelandă a învins Australia cu 30-14 în Tri Nations

Noua Zeelandă a învins Australia cu 30-14 în Tri Nations

Noua Zeelandă a învins Australia cu 30-14 în Tri Nations
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Aug 2011   •   14:15

Noua Zeelandă îşi continuă hegemonia în Tri Nations, competiţie în care nu a mai pierdut din 12 septembrie 2009, atunci când Africa de Sud câştiga la Hamilton cu 32-29.

 
All Blacks au confirmat evoluţia bună de săptămâna trecută, când au câştigat cu 40-7 în faţa Africii de Sud, şi au învins la Auckland naţionala Australiei, scor 30-14.
 
Deşi au marcat un singur eseu în plus faţă de adversarii lor, neo-zeelandezii au dominat autoritar pe toată durata partidei şi au obţinut o nouă victorie categorică, în urma căreia ocupă primul loc în clasamentul turneului, cu 9 puncte.
 
Punctele Noii Zeelande au fost aduse de Nonu, Mealamu şi Sivivatu, fiecare câte un eseu, şi Daniel Carter, care a transformat încercările colegilor săi şi a mai reuşit două lovituri de pedeapsă şi un drop. Pentru Australia au punctat Ioane şi Elsom, eseuri, ambele transformate de Cooper.
 
Următorul meci din Tri Nation va avea loc pe 13 august, la Durban, între Africa de Sud, în continuare fără niciun punct câştigat, şi Australia.

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda Australia
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close