Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Noua Zeelandă a învins Japonia cu 83-7, la Cupa Mondială de rugby

Noua Zeelandă a învins Japonia cu 83-7, la Cupa Mondială de rugby

Noua Zeelandă a învins Japonia cu 83-7, la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Sep 2011   •   14:01

Noua Zeelandă a obţinut a doua victorie la Cupa Mondială de rugby, competiţie a cărei gazdă este. După ce au învins în meciul de debut pe Tonga (41-10), All-Blacks au distrus Japonia în întâlnirea jucată la Hamilton, scor 83-7.

 
Gazdele au reuşit nu mai puţin de 13 eseuri, prin Richard Kahui, Sonny Williams, fiecare câte două, Conrad Smith, Jerome Kaino, Keven Mealamu, Andy Ellis, Colin Slade, Isaia Toeava, Andrew Hore, Ma'a Nonu şi Adam Thomson.
 
Onoarea niponilor, care au pierdut şi meciul de debut, 21-47 cu Franţa, a fost salvată de încercarea lui Hirotoki Onozawa din repriza a doua.
 
Am jucat bine în majoritatea timpului, dar mai sunt lucruri asupra cărora trebuie să lucrăm. De exemplu, au fost câteva pase greşite, una dintre ele ducând la încercarea adversarilor noştri. Avem nevoie să rezolvăm aceste probleme”, a declarat Graham Henry, antrenorul Noii Zeelande.
 
În clasamentul grupei A, All-Blacks au deja 10 puncte, fiind urmaţi de Franţa, care este şi viitoarea lor adversară, pe 24 septembrie, la Auckland.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close