Antena 3 CNN Sport Alte sporturi O săptămână până la marea finală a Cupei Mondiale de Escaladă

O săptămână până la marea finală a Cupei Mondiale de Escaladă

O săptămână până la marea finală a Cupei Mondiale de Escaladă
01 Feb 2009   •   11:38

Finala Cupei Mondiale de Escaladă, programată în weekendul 6-8 februarie la Buşteni, se apropie cu paşi repezi. Primăria oraşului şi Clubul Alpin Român au anunţat cu această ocazie că Buşteniul este aproape gata pentru primirea sportivilor, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro
?A fost ridicată instalaţia de refrigerare, cea care va permite desfăşurarea concursului pe gheaţă artificială, chiar şi la 10 grade Celsius. Instalaţia de refrigerare este o premieră mondială, proiectată şi construită în Canada, special pentru Buşteni. Cei doi trasatori italieni Massimo da Pozzo şi Attilio Munari, cei cărora Buşteniul le datorează faima de a fi cea mai grea etapă din campionat, vor veni în ţară, pentru a pregăti traseele pe care vor urca concurenţii.
Pe lângă cei doi arbitrii români, Vali Peneş si Dan Filip, Buşteniul, ?leagănul alpinismului românesc? are plăcerea de a-l găzdui şi pe Pavel Shabalin, arbitru internaţional, unul din cei mai mari alpinişti ai lumii. O altă surpriză plăcută este prezenţa lui Carlos Teixteira - Preşedintele Comisiei de Competiţii pe Gheaţă al Federaţiei Internaţionale?, se mai arată în comunicat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close