Antena 3 CNN Sport Alte sporturi OJ Simpson va sta 33 de ani după gratii, pentru jaf armat şi răpire

OJ Simpson va sta 33 de ani după gratii, pentru jaf armat şi răpire

OJ Simpson va sta 33 de ani după gratii, pentru jaf armat şi răpire
06 Dec 2008   •   11:08

OJ Simpson, fostul star al fotbalului american şi protagonisul celui mai mediatizat proces din istoria Americii, a fost condamnat la 33 de ani de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru toate cele 12 capetele de acuzare, într-un proces pentru jaf armat şi răpire
În septembrie anul trecut, Simpson, împreună cu un complice, a jefuit un magazin cu suveniruri sportive situat într-un hotel-cazino din Las Vegas. Acolo se aflau şi obiecte care-i aparţinuseră în perioada în care activa ca jucător de fotbal american. Simpson şi complicele său i-au ţinut sechestraţi, sub ameninţarea armei, pe proprietarii magazinului.
Înainte de pronunţarea condamnării, Simpson şi-a pledat cauza. ?Nu m-am dus acolo ca să fac rău cuiva. Am vrut doar să-mi recuprez obiectele personale şi-mi dau seama că am făcut o prostie. Îmi pare rău. Nu am vrut să fur nimic de la nimeni. Şi n-am ştiut că făceam ceva ilegal?, a spus Simpson.
Scuzele nu i-au folosit, iar fostul sportiv va sta 33 de ani după gratii. Simpson va putea cere să fie eliberat condţionat abia după nouă ani. Fostul atlet se afla în custodie din 3 octombrie, când un juriu din Nevada l-a găsit vinovat. Sentinţa din octombrie a venit la exact 13 ani de când OJ Simpson a fost achitat de acuzaţia că şi-ar fi ucis soţia, Nicole Brown Simpson, şi pe prietenul acesteia, Ron Goldman.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu violent la hala unui producător de tâmplărie PVC! Mesaj Ro-Alert trimis populației
x close