Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Partenerul de afaceri al lui Gică Popescu, locul doi la turneul de poker de la Budapesta (VIDEO)

Partenerul de afaceri al lui Gică Popescu, locul doi la turneul de poker de la Budapesta (VIDEO)

Partenerul de afaceri al lui Gică Popescu, locul doi la turneul de poker de la Budapesta (VIDEO)
03 Noi 2008   •   17:23

Weekendul trecut s-a încheiat primul turneu de poker din Budapesta, parte a European Poker Tour, iar pentru că acesta s-a desfăşurat foarte aproape de România, reprezentanţii ţării noastre nu puteau lipsi de la eveniment. Un singur jucător s-a făcut însă remarcat şi numele lui este Ciprian Hrişca, un bucureştean în vârstă de 35 de ani, partener de afaceri imobiliare al lui Gică Popescu.
Românul a ajuns la masa finală cu un total de 1.038.000 de chipsuri, aproape dublu decât câştigătorul turneului, Will Fry (572.000). Cei doi s-au înfruntat de altfel în runda finală, la heads-up, unde britanicul de 28 de ani şi-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 595.839 de euro.
Masa finală

Ciprian Hrişca nu a plecat nici el cu mâna goală, după ce a reuşit să învingă 530 de jucători de poker în evenimentul cu intrare de 4.350 de euro. Conform CanCan, românul a plecat acasă cu 342.608 euro. Conform profilului său de pe EPT.com, Hrişca a început să joace poker abia acum 18 luni, întâi cu prietenii, ca apoi să joace online pe PokerStars.com. Acum, aflat la primul său eveniment live, a reuşit să ajungă până la masa finală. Ciprian este pasionat de fotbal şi aşteaptă să devină tată în luna aprilie a anului viitor.
Interviu cu Ciprian Hrişca

Openul Ungariei a avut loc între 28 octombrie şi 1 noiembrie la Hotelul Sofitel din Budapesta. Următorul eveniment EPT va avea loc la Varşovia, Polonia, între 15 şi 19 noiembrie.
Foto: europeanpokertour.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close