Partenerul de afaceri al lui Gică Popescu, locul doi la turneul de poker de la Budapesta (VIDEO)

03 Noi 2008   •   17:23
Partenerul de afaceri al lui Gică Popescu, locul doi la turneul de poker de la Budapesta (VIDEO)
Weekendul trecut s-a încheiat primul turneu de poker din Budapesta, parte a European Poker Tour, iar pentru că acesta s-a desfăşurat foarte aproape de România, reprezentanţii ţării noastre nu puteau lipsi de la eveniment. Un singur jucător s-a făcut însă remarcat şi numele lui este Ciprian Hrişca, un bucureştean în vârstă de 35 de ani, partener de afaceri imobiliare al lui Gică Popescu.
Românul a ajuns la masa finală cu un total de 1.038.000 de chipsuri, aproape dublu decât câştigătorul turneului, Will Fry (572.000). Cei doi s-au înfruntat de altfel în runda finală, la heads-up, unde britanicul de 28 de ani şi-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 595.839 de euro.
Masa finală

Ciprian Hrişca nu a plecat nici el cu mâna goală, după ce a reuşit să învingă 530 de jucători de poker în evenimentul cu intrare de 4.350 de euro. Conform CanCan, românul a plecat acasă cu 342.608 euro. Conform profilului său de pe EPT.com, Hrişca a început să joace poker abia acum 18 luni, întâi cu prietenii, ca apoi să joace online pe PokerStars.com. Acum, aflat la primul său eveniment live, a reuşit să ajungă până la masa finală. Ciprian este pasionat de fotbal şi aşteaptă să devină tată în luna aprilie a anului viitor.
Interviu cu Ciprian Hrişca

Openul Ungariei a avut loc între 28 octombrie şi 1 noiembrie la Hotelul Sofitel din Budapesta. Următorul eveniment EPT va avea loc la Varşovia, Polonia, între 15 şi 19 noiembrie.
Foto: europeanpokertour.com
Antena3.ro

x close