Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Tyson Fury, după ce și-a anunțat retragerea din box

Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Tyson Fury, după ce și-a anunțat retragerea din box

Răsturnare de situație. Anunțul făcut de Tyson Fury, după ce și-a anunțat retragerea din box
Sursa foto: Foto:Tyson Fury/Instagram
03 Oct 2016   •   18:55

Controversatul campion mondial britanic la categoria grea Tyson Fury a anunţat luni că de fapt nu se va retrage din activitatea sportivă, şi asta la doar câteva ore după ce scrisese pe Twitter că pune capăt carierei sale de boxer la doar 28 de ani, scrie Agerpres.

''Hahahaha, credeaţi că vă puteţi debarasa de Gipsy King atât de uşor! Sunt aici pentru a rămâne. Cel Mai Mare doar vă arată cum sunt media'', scrie din nou Fury pe Twitter.

Acum câteva ore, agenţiile internaţionale transmiteau că Tyson Fury şi-a anunţat retragerea luni, pe Twitter, la câteva zile după ce canalul american ESPN dezvăluia că pugilistul britanic a fost controlat pozitiv la cocaină, pe 22 septembrie.

''Boxul este lucrul cel mai trist la care am participat, toate aceste mizerii adunate, eu sunt cel mai mare şi gata, m-am retras'', scria Fury pe Twitter, după ce sâmbătă afirma că nu-i pasă de dezvăluirile din media ce au anunţat controlul său pozitiv

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close