Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România - Italia, la CM de rugby. "Stejarii" deschid scorul. Replică imediată a italienilor

România - Italia, la CM de rugby. "Stejarii" deschid scorul. Replică imediată a italienilor

România - Italia, la CM de rugby. "Stejarii" deschid scorul. Replică imediată a italienilor
11 Oct 2015   •   16:42

Update: Italienii joacă la mână şi Sarto reuşeşte primul eseu din această partidă, după o cursă în margine. Tommaso Allan ratează transformarea, iar scorul este 5 - 3 pentru peninsulari.

Update: România conduce cu 3 - 0, după o lovitură de pedeapsă transformată de Vlaicu.

România îşi încheie duminică parcursul la Cupa Mondială de rugby, la ora 16:30 fiind programată ultima partidă, în compania Italiei. Jocul din cadrul Grupei D are ca miză principală calificarea directă la turneul final din 2019, găzduit de Japonia. Cine câştigă va încheia pe locul 3 în grupă şi scapă de grijile calificării în următorii 4 ani. România nu a învins niciodată o selecţionată din Turneul celor 4 naţiuni în cadrul unui turneu final, dar acum pare mai aproape ca niciodată, având în vedere forma sportivă din ultima vreme, scrie ProSport.

România - Italia se va desfăşura pe Stadionul Sandy Parc din Exeter. Ambele selecţionate vor juca fără căpitanii obişnuiţi, Mihai Macovei, respectiv Sergio Parisse. "Stejarii" vor avea avea în acest meci un nou căpitan, pe Valentin Ursache, care îl schimbă astfel pe Mihai Macovei, suspendat pentru două săptămâni în urma unui placaj periculos dat în meciul cu echipa Canadei.

×
Subiecte în articol: rugby România
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close