Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Tragedie la schi. Un elveţian s-a prăbuşit pe pistă şi este în comă, cu mici şanse de vindecare (VIDEO)

Tragedie la schi. Un elveţian s-a prăbuşit pe pistă şi este în comă, cu mici şanse de vindecare (VIDEO)

Tragedie la schi. Un elveţian s-a prăbuşit pe pistă şi este în comă, cu mici şanse de vindecare (VIDEO)
Sursa foto: Daniel Albrecht
23 Ian 2009   •   10:25

Dramă în lumea sportului alb. Schiorul elveţian Daniel Albrecht a căzut la un antrenament cu public şi este acum în comă, cu şanse minime de a-şi reveni.
Momentul şocant a avut loc la antrenamentul oficial al probei de coborâre la schi alpin din Kitzbuhel. Elveţianul Daniel Albrecht s-a dezechilibrat la viteza de 140 km pe oră şi a căzut, rostogolindu-se câteva zeci de metri înainte să se oprească, total inconştient. Albrecht a fost dus de urgenţă cu un elicopter la spitalul din Tirol, acolo unde i s-a indus starea de comă în ideea de a se stabili gravitatea fracturilor şi hemoragiilor din organism. Prognosticul medicilor este unul rezervat, existând temeri că i-a fost afectată coloana vertebrală. Respectiva pistă pare să fie cu ghinion, pentru că acolo s-a petrecut un accident similar anul trecut, când americanul Scott Macartney a ajuns în comă după o cădere la fel de violentă.
Vedeţi nefericitul moment:

Foto: youtube.com
Antena3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close