Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Turneul Celor 6 Naţiuni: Irlanda a învins Franţa după şase ani

Turneul Celor 6 Naţiuni: Irlanda a învins Franţa după şase ani

Turneul Celor 6 Naţiuni: Irlanda a învins Franţa după şase ani
09 Feb 2009   •   11:00

Irlanda a avut un start impresionant în actuala ediţie a Turneului Celor 6 Naţiuni, acolo unde a învins Franţa cu scorul 30-21. Succesul a marcat debutul antrenorului Declan Kidney la Turneul Celor 6 Naţiuni, dar şi primul succes al ?verzilor? împotriva Franţei după şase ani. Tehnicianul ?cocoşilor?, Marc Lievremont, a fost nemulţumit de prestaţia elevilor săi: ?Ne-a lipsit disciplina şi trebuie să muncim mai mult pentru a progresa?.
Altfel, Anglia a trecut fără probleme de Italia, cu 36-11, dar managerul Martin Johnson a admis că echipa sa mai are multe de pus la punct. Campioana en-titre, Ţara Galilor, a zdrobit Scoţia, chiar la Edinburgh, scor 26-13.
Şi reprezentativa de rugby a României a evoluat în acest weekend, ?stejarii? învingând Spania, la Madrid, în primul meci din actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor, scor 19-10. Acest meci contează şi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2011. Următorul joc al României este programat pe 14 februarie, cu Germania, la Heidelber. Sâmbătă, germanii au fost învinşi în runda inaugurală de Georgia, cu 38-5, iar, într-un alt meci, Rusia a cîştigat greu, în Portugalia, cu 18-14.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close