Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Un portar de hochei continuă să joace deşi mai are de trăit doar 7 săptămâni (VIDEO)

Un portar de hochei continuă să joace deşi mai are de trăit doar 7 săptămâni (VIDEO)

Un portar de hochei continuă să joace deşi mai are de trăit doar 7 săptămâni (VIDEO)
14 Noi 2008   •   15:02

Deşi mai are de trăit aproximativ şapte săptămâni, suferind de o tumoare care îi devastează creierul, Robert Muller(28 de ani), portarul naţionalei de hochei pe gheaţă a Germaniei, nu renunţă la activitatea sa sportivă.
Diagnosticul este sumbru: o tumoare pe creier care se extinde repede şi care este imposibil de eliminat. Celor care au acestă boală nu li se dau mai mult de 14, 15 luni de la primele semnale. Robert a trecut de acest termen.
Născut pe 25 iunie 1980 în Bavaria, Robert Muller a descoperit boala în noiembrie 2006 pe cînd apăra poarta celor de la Adler Mannheim. A fost operat imediat. La trei luni după intervenţia chirurgicală era din nou pe gheaţă.
Şedinţele de radioterapie şi citostaticele nu i-au influenţat prestaţiile de la naţională, el participînd la Mondialul din Canada. A urmat o nouă operaţie în care, din păcate, nu s-a putut extirpa toată tumoarea. O a treia operaţie este imposibil de făcut, de aici şi termenul de şapte săptămâni pe care l-au dat medicii. În ciuda acestor evenimente nefericite, Muller va fi pe gheaţă, bucurându-se de sprijinul şi înţelegerea familiei sale.
Iată-l pe Robert Muller la un antrenament


Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close