x close

Valuev îşi păstrează titlul WBA la categoria grea după meciul cu Holyfield (VIDEO)

21 Dec 2008   •   13:31
Valuev îşi păstrează titlul WBA la categoria grea după meciul cu Holyfield (VIDEO)

Pugilistul rus Nikolai Valuev şi-a păstrat centura WBA la categoria grea, învingându-l la puncte pe americanul în vârstă de 46 de ani Evander Holyfield, sâmbătă, la Zurich.
Rusul a fost declarat învingător de doi dintre cei trei arbitri judecători (116-112 şi 115-114), al treilea considerând că a fost egalitate, 114-114.
Valuev a obţinut astfel cea de-a 50-a victorie din carieră. El s-a impus în trecut în 34 de meciuri înainte de limită şi a înregistrat doar o înfrângere.
"Holyfield este un adversar foarte puternic şi m-a obligat să muncesc mult pentru a obţine victoria", a declarat Valuev.
Evander Holyfield ratează astefl şansa de a deveni pentru a cincea oară campion mondial. Sportivul rus este cel mai înalt şi mai greu calion mondial din istorie, cu 2.13 metri şi 140 de kilograme.
Holyfield a fost cel care a atacat în primele runde, reuşind multe procedee de stânga, în vreme ce campionul a eşuat în a contracara verva adversarului.
Valuev a câştigat titlul WBA în august după 12 runde cu John Ruiz, după decizia unanimă a arbitrilor.
?Desigur că sunt dezamăgit. Credeam că am făcut destule să câştig. Acum trebuie să merg acasă şi să măî gândesc la viitorul meu? , declara Holyfield după meci.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

campion mondial
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati