Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Valuev îşi păstrează titlul WBA la categoria grea după meciul cu Holyfield (VIDEO)

Valuev îşi păstrează titlul WBA la categoria grea după meciul cu Holyfield (VIDEO)

Valuev îşi păstrează titlul WBA la categoria grea după meciul cu Holyfield (VIDEO)
21 Dec 2008   •   13:31

Pugilistul rus Nikolai Valuev şi-a păstrat centura WBA la categoria grea, învingându-l la puncte pe americanul în vârstă de 46 de ani Evander Holyfield, sâmbătă, la Zurich.
Rusul a fost declarat învingător de doi dintre cei trei arbitri judecători (116-112 şi 115-114), al treilea considerând că a fost egalitate, 114-114.
Valuev a obţinut astfel cea de-a 50-a victorie din carieră. El s-a impus în trecut în 34 de meciuri înainte de limită şi a înregistrat doar o înfrângere.
"Holyfield este un adversar foarte puternic şi m-a obligat să muncesc mult pentru a obţine victoria", a declarat Valuev.
Evander Holyfield ratează astefl şansa de a deveni pentru a cincea oară campion mondial. Sportivul rus este cel mai înalt şi mai greu calion mondial din istorie, cu 2.13 metri şi 140 de kilograme.
Holyfield a fost cel care a atacat în primele runde, reuşind multe procedee de stânga, în vreme ce campionul a eşuat în a contracara verva adversarului.
Valuev a câştigat titlul WBA în august după 12 runde cu John Ruiz, după decizia unanimă a arbitrilor.
?Desigur că sunt dezamăgit. Credeam că am făcut destule să câştig. Acum trebuie să merg acasă şi să măî gândesc la viitorul meu? , declara Holyfield după meci.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: campion mondial
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close