Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Victorie clară pentru Ţara Galilor la Cupa Mondială de rugby, 81-7 cu Namibia

Victorie clară pentru Ţara Galilor la Cupa Mondială de rugby, 81-7 cu Namibia

Victorie clară pentru Ţara Galilor la Cupa Mondială de rugby, 81-7 cu Namibia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   15:18

Ţara Galilor îşi continuă drumul spre sferturile de finală ale Cupei Mondiale de rugby din Noua Zeelandă, după ce a învins la New Plymouth echipa Namibiei cu scorul de 81-7.

 
Galezii au stabilit o seie de recorduri în victoria obţinută luni: cel mai clar succes la Cupa Mondială, precedenta performanţă fiind un 72-18 cu Japonia în 2007, cele mai multe eseuri într-un meci de Cupa Mondială (12), iar George North a devenit, la 19 ani şi 166 de zile, cel mai tânăr jucător care reuşeşte o încercare la Cupa Mondială.
 
Scott Williams a marcat trei eseuri la primul său meci la Cupa Mondială, celelalte nouă încercări ale galezilor venind de la George North, două, Aled Brew, Toby Faletau, Gethin Jenkins, Jonathan Davies, Lloyd Williams, Lee Byrne şi Alun Wyn Jones.
 
Singurul moment de satisfacţie al africanilor a venit în repriza a doua, când Lock Heinz Koll a înscris un eseu, transformat de Theuns Kotze.
 
Am început în forţă, cu 22 de puncte în 15 minute, dar apoi jucătorii au crezut că treaba este terminată sşi s-au relaxat. Am avut o discuţie la pauză şi asta s-a văzut în repriza a doua, iar la final am fost fericit pentru rezultat”, a spus antrenorul galezilor.
 
Dacă Namibia şi-a încheiat evoluţia la actuala Cupa Mondială, cu patru înfrângeri, Ţara Galilor mai are de jucat împotriva naţionalei din Fiji, pe 2 octombrie, la Hamilton.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close