Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Vladimir Klitschko îl face KO pe Chambers şi îşi păstrează centurile IBF, WBO şi IBO (VIDEO)

Vladimir Klitschko îl face KO pe Chambers şi îşi păstrează centurile IBF, WBO şi IBO (VIDEO)

Vladimir Klitschko îl face KO pe Chambers şi îşi păstrează centurile IBF, WBO şi IBO (VIDEO)
Sursa foto: Vladimir Klitschko
21 Mar 2010   •   19:07

Ucraineanul Vladimir Klitschko, campion mondial la categoria grea în versiunile IBF, WBO şi IBO, l-a învins sâmbătă, la Dusseldorf, pe americnaul Eddie Chambers. Challengerul său a fost aproape de a rezista în ring toate cele 12 runde, dar a fost făcut knock-out în cele din urmă în ultima rundă.
Pugilistul de 33 de ani, Vladimir Klitschko, a dominat de la un capăt la celălalt duelul cu americanul Eddie Chambers. Cu toate acestea, ucraineanul care a câştigat 54 din cele 57 de meciuri disputate până în acest moment, nu a reuşit să încheie lupta decât în ultima repriză, când l-a pus la podea pe adversarul său. Aceasta este a doua înfrângere în 36 de meciuri pentru american. Centurile IBF, WBO şi IBO rămân în posesia pugilistului ucrainean. Lupta Klitschko - Chambers ar fi trebuit să aibă loc în decembrie 2009, dar a fost amânată pentru ca ucraineanul să îşi poată trata o leziune a ligamentelor umărului stâng, suferită în timpul partidei cu uzbecul Ruslan Chagaev în vara lui 2009.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Klitschko
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close