Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Volei: CSU Metal Galaţi a pierdut meciul doi din Liga Campionilor în faţa VakifBank Guneş Istanbul (1-3)

Volei: CSU Metal Galaţi a pierdut meciul doi din Liga Campionilor în faţa VakifBank Guneş Istanbul (1-3)

Volei: CSU Metal Galaţi a pierdut meciul doi din Liga Campionilor în faţa VakifBank Guneş Istanbul (1-3)
12 Noi 2008   •   22:20

Echipa feminină de volei CSU Metal Galaţi a fost învinsă miercuri, în sala Rapid din Bucureşti, de formaţia turcă VakifBank Guneş Istanbul, scor 3-1 (25-16, 21-25, 26-24, 25-23), într-un meci din etapa a doua a Ligii Campionilor, Grupa C.
În primul meci, Metal Galaţi câştigase cu 3-0 în deplasare, în faţa polonezelor de la Fakro Muszinyanka Muszyna.
În clasament, toate formaţiile au obţinut 3 puncte, având câte o victorie şi o înfrângere fiecare şi fiind despărţite la setaveraj: 1. Metal Galaţi 3p, 2. VakifBank Instanbul 3p, 3. Volley Bergamo 3p, 4. Fakro Muszinyanka Muszyna 3 p. În următorul meci, CSU Metal Galaţi va întâlni pe Volley Bergamo, la data de 12 decembrie, pe teren propriu. Echipa italiană este considerată cea mai bună echipă din grupă.
Vakifbank Günes S. Istanbul, câştigătoare a Cupei Challenge, a jucat anul trecut în Challenge Cup cu Dinamo. În următoarea fază, play-off de 12 echipe, se califică primele două clasate după grupe, dar şi cele mai bune două formaţii de pe locul trei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close