Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Bugetul pentru organizarea Cupei Mondiale din 2014, suplimentat cu 410 milioane de dolari

Bugetul pentru organizarea Cupei Mondiale din 2014, suplimentat cu 410 milioane de dolari

Bugetul pentru organizarea Cupei Mondiale din 2014, suplimentat cu 410 milioane de dolari
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    08 Noi 2011   •   12:04

Brazilia va cheltui cu 410 milioande de dolari mai mult decât se preconiza iniţial pentru organizarea Cupei Mondiale din 2014, conform unui studiu publicat de Folha de Sao Paulo, citat de AP:

Suma este necesară pentru angajarea mai multor muncitori, care să termine la timp pentru turneul final lucrările de la noile stadioane şi din infrastructură, aflate în întârziere în acest moment.

Sursa citată notează că la nouă stadioane şi spate aeroporturi se va lucra non-stop, ceea ce necesită adăugarea unor costuri suplimentare.

Stadionul din Sao Paolo, care va găzfui meciul de deschidere al Cupei Mondiale, şi aeroportul din acelaşi oraş se numără printre obiectivele la care este nevoie de mai mulţi angajaţi.

Problemele organizatorilor nu reprezintă o noutate. Un studiu publicat în luna aprilie a acestui an a arătat că majoritatea aeroporturilor din Brazilia nu vor fi pregătite pentru o  competiţie de amploarea Cupei Mondiale.


×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close