Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Coreea de Nord speră în continuare la optimi, după 1-2 cu Brazilia

Coreea de Nord speră în continuare la optimi, după 1-2 cu Brazilia

Coreea de Nord speră în continuare la optimi, după 1-2 cu Brazilia
16 Iun 2010   •   11:23

Selecţionerul nord-coreean Kim Jong-Hun crede în continuare în şansa echipei lui de a se califica în optimile de finală la CM 2010, după înfrângerea cu 1-2 suferită în faţa Braziliei.

Coreea de Nord, aflată la primul meci la un turneu mondial în ultimii 44 de ani, a luptat din greu marţi şi a ţinut la respect ofensiva braziliană timp de 55 de minute. Maicon şi Elano au înscris pentru sud-americani, iar Ji Yun Nam a înscris golul consolării în minutul 89 pentru a-i răsplăti pe nord-coreeni pentru jocul susţinut în faţa a 54.331 de fani.

"Pentru a ne atinge obiectivul, trebuie să câştigăm meciurile rămase. Nu pot să dezvălui strategia pe care o voi adopta. În următoarele cinci zile ne vom pregăti şi vom analiza dacă este nevoie să atacăm sau să ne apărăm mai mult. Victoria este obiectivul nostru, însă ţelul este să ajungem în runda a doua a competiţiei", a declarat Kim.

Selecţionerul a sărit în sus de bucurie când Ji a înscris în ultimele minute. "Dacă m-aţi văzut fericit la gol este pentru că am arătat că suntem în stare să înscriem în faţa brazilienilor şi ne putem mândri cu acest lucru", a mai spus Kim, care îşi va pregăti echipa pentru meciurile cu Portugalia şi Coasta de Fildeş. 

"Nu am câştigat, dar acum suntem încrezători şi cred că ne vom descurca bine în următoarele două meciuri. Am căutat tot timpul să înscriem, am reuşit să marcăm, echipa s-a luptat curajos, dar împotriva Braziliei nu am fost suficienţi de rapizi pe flancuri, de unde au şi venit golurile lor", a spus Kim.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Coreea de Nord CM2010
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close