Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială FIFA pune presiune pe Brazilia: „Anul viitor va fi fundamental pentru pregătirea Cupei Mondiale din 2014”

FIFA pune presiune pe Brazilia: „Anul viitor va fi fundamental pentru pregătirea Cupei Mondiale din 2014”

FIFA pune presiune pe Brazilia: „Anul viitor va fi fundamental pentru pregătirea Cupei Mondiale din 2014”
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    20 Dec 2011   •   10:35

O delegaţie FIFA va vizita la fiecare două luni Brazilia, pentru a urmări progresele care se fac în vederea organizării Cupei Mondiale din 2014.

Secretarul general al forului mondial, Jerome Valcke, a avertizat că organizatorii au încă destule lucruri de pus la punct , în special din punct de vedere al infrastructurii, al transportului şi al aeroporturilor.

În ultima perioadă, relaţiile dintre organizatori şi FIFA nu au fost cele mai bune, însă Valcke este de părere că lucrurile se vor rezolva în cele din urmă.

Anul viitor va fi fundamental pentru FIFA şi Brazilia în privinţa pregătirilor pentru două turnee importante, Cupa Confederaţiilor din 2013 şi Cupa Mondială din 2014. Mai este foarte mult de muncă, în particular în ceea ce priveşte infrastructura şi transportul. Trebuie să fim siguri că fanii şi turiştii vor avea parte de amintiri frumoase”, a explicat Valcke într-un editorial scris pentru site-ul oficial al FIFA.

Deoarece sunt persoana responsabilă pentru desfăşurarea în bune condiţii a celor două competiţii, este esenţial să-mi formez o imagine de ansamblu despre cum decurg pregătirile, astfel că, la fiecare două luni, voi vizita oraşele gazdă”, a mai precizat oficialul forului mondial.

În final, secretarul general al FIFA a ţinut să reamintească organizatorilor că „după ce Campionatul European şi Jocurile Olimpice din acest an se vor termina, ochii întregii lumi vor fi îndreptaţi spre Brazilia. Nu avem timp de odihnă, timpul trece din ce în ce mai repede”.


×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala 2014 Brazilia FIFA
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close