Antena 3 CNN Sport DNA investighează plecarea lui Victor Piţurcă de la FRF. Ce spune Burleanu

DNA investighează plecarea lui Victor Piţurcă de la FRF. Ce spune Burleanu

DNA investighează plecarea lui Victor Piţurcă de la FRF. Ce spune Burleanu
Sursa foto: foto: agerpres
04 Mar 2015   •   10:24

Direcţia Naţională Anticorupţie investighează modul FRF a reziliat contractul cu Victor Piţurcă fără ca fostul selecţioner să plătească despăgubiri.  Preşedintele Federeaţiei Române de Fotbal a spus că ştie de cercetările pe care DNA le face în prezent. Acesta a recunoscut că a semnat cu Victor Piţurcă o anexă la contract prin care selecţionerul renunţă la clauza de a fi despăgubit în cazul în care e dat afară, iar FRF renunţă să îi mai ceară 500.000 de euro dacă antrenorul pleca de bună voie.

"Ştiu că DNA investighează plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională. Nu am fost chemat la DNA, nu am mai multe informaţii", a spus Burleanu la un post de televiziune. Acesta a mai spus că nu s-a creat niciun prejudiciu şi că totul a fost în interesul fotbalului românesc.

Dacă aţi avea cunoştinţe juridice, prejudiciu nu poate să fie decât estimat şi nu poate fi stabilit decât de o instanţă. În niciun caz federaţia nu a fost prejudiciată în nuanţa pe care dumneavoastră aţi dorit să o introduceţi. Vă asigur că toate procedurile în ceea ce priveşte rezilierea contractului cu Victor Piţurcă s-au respectat. Această reziliere este în interesul domnului Piţurcă, dar şi în interesul fotbalului românesc", a declarat preşedintele FRF.

Acesta a explicat că Piţurcă nu dorea să plătească niciun ban drept despăgubiri şi că în aceste condiţii nu putea să ţină cu forţa un antrenor la conducerea primei reprezentative. 

×
Subiecte în articol: FRF DNA Victor Pițurcă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close