Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alex Ferguson vrea să-l transforme pe Balotelli în noul Cristiano Ronaldo

Alex Ferguson vrea să-l transforme pe Balotelli în noul Cristiano Ronaldo

Alex Ferguson vrea să-l transforme pe Balotelli în noul Cristiano Ronaldo
08 Iul 2010   •   13:02

Nu mai este deloc un secret că antrenorul scoţian de la Manchester United  îl vrea pe atacantul de 19 ani de la Inter, Mario Balotelli. Se pare, însă, că Balotelli nu ar fi un simplu transfer pentru Alex Ferguson. Tehnicianul vrea să îi dea atacantului de origine ghaneză un rol central în echipă şi să îl transforme în noul Cristiano Ronaldo. United are, însă, nevoie de mulţi bani pentru a-l transfera, poate chiar 40 de milioane de euro.

Într-o discuţie cu fostul său secund de la Manchester United, Carlos Queiroz, actual antrenor al Portugaliei, Ferguson i-ar fi spus acestuia că îi va cumpăra pe Balotelli şi că acesta va deveni la fel de important precum era pe Old Trafford portughezul alintat CR7. Preşedintele lui Inter, Massimo Moratti, a negat un astfel de transfer dar o ofertă consistentă a englezilor l-ar putea convinge să îi dea drumul starului de 19 ani. Manchester City a făcut deja o ofertă pentru el, dar aceasta a fost refuzată de "nerazzurri", potrivit Skysports.

Din câte se pare, Manchester United ar plăti pentru el în orice moment 30 de milioane de euro, dar ar fi reticentă să scoată din conturi 40 de milioane, suma cerută de Inter.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close