Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Balotelli a refuzat să se bucure la golul lui Inter, dar se pare că s-a împăcat cu Mourinho (VIDEO)

Balotelli a refuzat să se bucure la golul lui Inter, dar se pare că s-a împăcat cu Mourinho (VIDEO)

Balotelli a refuzat să se bucure la golul lui Inter, dar se pare că s-a împăcat cu Mourinho (VIDEO)
01 Apr 2010   •   15:13


Atacantul lui Inter, Mario Balotelli, a fost lăsat în afara lotului în ultimele şase meciuri din motive disciplinare, iar miercuri seară a stat încă o dată în tribune la meciul pe care echipa lui l-a susţinut în faţa lui ŢSKA Moscova, în sferturile Ligii Campionilor.

Italianul declarase înaintea partidei că nu îi va cere scuze antrenorului Jose Mourinho pentru situaţia în care s-a ajuns, iar la golul victoriei lui Inter a fost lipsit de reacţie, arătând cât de supărat sau indiferent este faţă de Inter.

Diego Milito a înscris singurul gol al partidei, iar cei aflaţi în tribune au izbucnit în urale. Mai puţin Mario Balotelli, care a rămas aşezat pe scaun, fără să zâmească, în ciuda faptului că agentul lui, Mino Raiola, l-a îndemnat să aplaude.

Conform presei din Italia, Balotelli s-a dus la finalul partidei la vestiare să îşi felicite colegii, iar joi s-ar fi împăcat cu Jose Mourinho în urma unor discuţii înainte de antrenament.



Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close