Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Baraj pentru Mondiale. Franţa câştigă greu manşa tur cu Irlanda, graţie lui Anelka (VIDEO)

Baraj pentru Mondiale. Franţa câştigă greu manşa tur cu Irlanda, graţie lui Anelka (VIDEO)

Baraj pentru Mondiale. Franţa câştigă greu manşa tur cu Irlanda, graţie lui Anelka (VIDEO)
Sursa foto: nicolas anelka
15 Noi 2009   •   12:32

Franţa a luat o opţiune serioasă pentru calificarea la Cupa Mondială din Africa de Sud, după ce s-a impus la Dublin în faţa echipei lui Giovanni Trapattoni. Naţionala Cocoşului Galic nu a avut deloc o misiune uşoară în Irlanda, dar valoarea individuală a francezilor a făcut în cele din urmă diferenţa. Francezii au beneficiat de golul norocos al lui Anelka şi au reuşit să îl apere, apoi, cu maturitate.
Echipa clasată pe locul al doilea în grupa României, Franţa, a mers la Dublin ştiind că va întâlni o echipă care va încerca să compenseze lipsa de calitate tehnică prin dăruire. Meciul a fost unul destul de spectaculos, dar scorul a rămas alb până târziu. Nicolas Anelka a trimis un şut din afara careului în minutul 72, mingea a fost deviată de Richard Dunne şi l-a păcălit pe Given, întrând în poartă cu bara.
În urma acestui rezultat, Franţa este în pole-position înaintea partidei de pe "Stade de France" de miercuri, misiunea Irlandei devenind aproape imposibilă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala frantei CM2010
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close