Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona confirmă că Thierry Henry şi Yaya Toure sunt de vânzare

Barcelona confirmă că Thierry Henry şi Yaya Toure sunt de vânzare

Barcelona confirmă că Thierry Henry şi Yaya Toure sunt de vânzare
29 Iun 2010   •   15:22

Barcelona şi-a dat acordul să îi vândă pe atacantul francez Thierry Henry şi pe mijlocaşul ivorian Yaya Toure, a confirmat campioana Spaniei.

Henry, care a revenit de la Cupa Mondială săptămâna trecută, după eliminarea surprinzătoare a Franţei, şi-a dat acordul pentru un transfer încă dinainte să plece în Africa de Sud, după un sezon în care a petrecut majoritatea timpului pe banca de rezerve.

"Acum depinde de el să îşi găsească echipă", a declarat Joan Oliver, directorul Barcelonei, pe site-ul oficial al grupării, după ultima întâlnire a consiliului sub conducerea lui Joan Laporta. "Asta va permite clubului să economisească bani din salarii pentru noul an financiar", a mai spus el.

Henry, în vârstă de 32 de ani, se pare că era unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lotul lui Pep Guardiola şi mai are un an de contract. Americanii de la New York Red Bulls şi-au manifestat interesul pentru serviciile francezului.

Aceeaşi situaţie se înregistrează şi în cazul lui Toure, care a cerut să fie transferat. El negociază în prezent cu Manchester City. Toure, în vârstă de 27 de ani, şi-a pierdut locul în echipă în faţa mijlocaşului spaniol Sergio Busquets.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Thierry Henry FC Barcelona
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close