Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona-Deportivo 5-0. Formaţia catalană distruge toate recordurile din campionat (VIDEO)

Barcelona-Deportivo 5-0. Formaţia catalană distruge toate recordurile din campionat (VIDEO)

Barcelona-Deportivo 5-0. Formaţia catalană distruge toate recordurile din campionat (VIDEO)
Sursa foto: samuel eto'o barcelona
18 Ian 2009   •   14:18

Barcelona şi-a continuat drumul spre titlul din Primera Division, după un 5-0 cu Deportivo La Coruna pe Camp Nou. Thierry Henry a reuşit două goluri în meciul de sâmbătă, ajungând la 10 goluri în acest sezon pentru Barca, ajungând la 50 de puncte în campionat. Această cotă este cea mai mare atinsă de o echipă la jumătatea sezonului în actualul format. Oricum francezul nu se arăta impresionat de cifre, apreciind că dacă nu câştigă campionatul, aceste recorduri nu ajută la nimic. ?Acest campionat încă poate fi pierdut şi depinde de noi să contiuăm să muncim şi să luăm meciurile pe rând?.
Xavi, pe de altă parte, credea că a fost un alt meci excelent ce confirmă forma bună pe care o avem ca echipă.
Întrebat de secretul succesului, mijlocaşul declara că este vorba de ?munca şi sacrificiul pe care îl facem. Luptăm până la capăt şi ne sprijinim. Avem calitate şi juăcm bine. Dar suntem doar la jumătatea sezonului, iar titlurile sunt singurele care contează?.
Iar Yaya Touré declara: "Am dominat-o pe Depor, ceea ce este un semn că suntem pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm la fel?.
Cu 50 de puncte la jumătatea sezonului, Barca are cele mai multe puncte la acest punct al campiontului, cu 20 de echipe şi 3 puncte pentru victorie. Recordul precedent era al lui Real Madrid, cu 47 de puncte.
De asemenea, Barca a înscris de 59 de ori, cu o medie de 3,1 goluri pe meci. Teoretic, dacă continuă în acest ritm, echipa va ajunge la finalul sezonului la 118 goluri. Actualul record este de 107 reuşit, reuşit de Real Madrid în 1989-1990.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close