Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona- Valencia 4-0. Hat-Trick Henry (VIDEO)

Barcelona- Valencia 4-0. Hat-Trick Henry (VIDEO)

Barcelona- Valencia 4-0.  Hat-Trick Henry (VIDEO)
07 Dec 2008   •   14:20

Un hat-trick a lui Thierry Henry a fost punctul central al barcelonei în victoria Barcei cu Valencia.
Josep Guardiola a trebuit să se descurce fără Andres Iniesta și suspendarea lui Samuel Eto'o. De cealaltă parte, Valencia s-a mulțumit cu David Villa ca atacant solitar.
Barcelona a început meciul în forță, dar Xavi nu a reușit decât o bară. Oricum, așa cum se aștepta, Barcelona a dominat meciul și a avut posesia balonului. Valencia s-a mulțumit cu atacul pe contre. Oricum, Henry părea plin de încredere și reușește să deschidă scorul în minutul 20.
Replica Valenciei a fost sub aștepări, iar doar câteva minute mai târziu francezul reușește dubla. A fost golul în care Barca și-a demonstrat clasa cu o minge jucată din propriul careu. Catalanii nu s-au oprit aici și au continuat să preseze, cu Valencia părând în real pericol. Oricum oaspeții au reușit să intre la pauză cu o diferență de doar două goluri.
Se pare că la pauză Guardiola și-a motivat jucătorii care au avut nevoie de doar 45 de secunde să înscrie din nou după reluarea meciului, prin Daniel Alves.
Eforturile lui Villa nu schimbă nimic, iar atacantul francez înscrie al treilea gol în ultimele 10 minute de joc. Etapa următoare, Barcelona așteaptă vizita lui Real Madrid, în vreme ce Valencia aproape a ieșit din cărți pentru titlu la o diferență de opt puncte.
Barcelona 4-0 Valencia
Henry 19, 27, 78
Daniel Alves 46

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Thierry Henry FC Barcelona
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close