Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bosnia - Portugalia 0-1. Bosniacii n-au mai avut "benzină" şi pentru retur, iar Ronaldo merge la CM

Bosnia - Portugalia 0-1. Bosniacii n-au mai avut "benzină" şi pentru retur, iar Ronaldo merge la CM

Bosnia - Portugalia 0-1. Bosniacii n-au mai avut "benzină" şi pentru retur, iar Ronaldo merge la CM
Sursa foto: raul meireles
18 Noi 2009   •   23:55

Portugalia a arătat că trăieşte şi fără "Balonul de Aur" Cristiano Ronaldo şi a obţinut calificarea la Cupa Mondială din vara viitoare în urma unei victorii la limită, 1-0, în Bosnia. După ce a obţinut o victorie foarte norocoasă în tur, la Lisabona, Portugalia lui Carlos Queiroz s-a impus şi în retur şi şi-a asigurat accesul la cea mai importantă competiţie fotbalistică.
Lipsită de aportul accidentatului Cristiano Ronaldo, Portugalia a trebuit să protejeze avantajul luat în tur în faţa unei echipe foarte mobilizate în manşa retur, disputată miercuri. Dacă în prima repriză nu s-a marcat, lusitanii au arătat la ce ajută experienţa în minutul 56 şi au marcat prin Raul Meireles, un gol care îi obliga pe adversari să puncteze de trei ori pentru a reveni. Le-a fost imposibil, iar Sepp Blatter poate răsufla uşurat. Competiţia patronată de FIFA nu va fi lipsită de fotbalistul anului 2008.
Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close